Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC megjelenés - hamarosan jön, itt a trailer

|

Még januárban befut a Call of Duty: Advanced Warfare első kiegészítője, a Havoc. Kattintás után a trailer és a DLC tartalma.

Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare megjelenés egy unikornissóhajtásnyival jobban sikerült az Activisionnek, mint azt eredetileg gondolták, és még csak most indul a szokásos DLC-szezon.

Az első Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC megjelenés január 27-én várható, de ahogy azt megszokhattuk, első körben csak Xbox Live-on lesz elérhető. Később persze jön a PC-s és PlayStationös verzió is, tessék megnyugodni. A Havoc DLC természetesen tartalmazza a szokásos négy multiplayer pályákat, illetve két új fegyvert, de a legjobb része az Exo Zombies nevű kooperatív játékmódJohn Malkovich és Bill Paxton főszereplésével. 

A Havoc DLC várhatóan 15 dolláros áron lesz elérhető. A Call of Duty: Advanced Warfare első kiegészítőjét természetesen mi is elvisszük majd egy körre és egy csodálatos Havoc DLC tesztben számolunk majd be arról, hogy ide is kellettek-e a zombik. 

Hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)