Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - ilyen a jövő háborúja (videó)

|

A Call of Duty: Advanced Warfare háborúja a modern hadviselés futurisztikus változata (ToTheMax). A Sledgehammer most egy videóban mutatja meg, hogy mire is leszünk képesek.

Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare-t készíti el nekünk a Sledgehammer Games a kifejezetten ígéretesnek tűnő Call of Duty TPS helyett, de lehet, hogy nem bánjuk majd meg a cserét.

A most kiadott videóban a Sledgehammer társalapítói, Glen Schofield és Michael Condrey mesélnek arról, hogy milyen futurisztikus eszközökkel borítják majd fel a Call of Duty standard játékmenetét és, hogy mitől is annyira "advanced" az a "warfare". Az előzetes információk alapján a Call of Duty: Advanced Warfare rászolgál a nevére, mert nemcsak a szupererőt adó exoszkeletont kapjuk majd meg, de lesznek olyan gránátjaink, amik felfedik az ellenség pozícióját és persze érkeznek a jövő háborújának különböző fegyverei is.

Most már igazán mutathatnának valamit arról, hogy mit is jelent majd mindez a játék többjátékos módjában. A Call of Duty: Advanced Warfare megjelenés november 4-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Illetve lehet, hogy WiiU-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)