Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - nézd élőben az egymillió dolláros bajnokságot

|

Most akár élőben is nézheted, ahogy hatalmas nyereményekért küzdenek a világ legjobb Call of Duty: Advanced Warfare játékosai.

Hirdetés

Ha tetszik, ha nem, a Call of Duty még mindig a világ egyik legnagyobb példányszámban eladott szórakoztatóipari terméke, ami még ennyi év után is rajongók millióit mozgatja meg, akik minden évben tűkön ülve várják a következő részt. Viszont amíg várunk, addig talán érdemes megnézni, hogy mit hoznak ki a profik a játék előző részéből.

Jelenleg Los Angelesben rajzlik a Call of Duty Championship, ahol a világ 32 legjobb Call of Duty: Advanced Warfare csapata mérkőzik meg egymással azért, hogy valamelyik végül elnyerje a lehető legnagyobb szeletet az egymillió dolláros nyereményalapból. A meccseket az MLG.tv és az Xbox Live is közvetíti, így a világ bármely pontjáról figyelemmel kísérhetjük az eseményeket.

A meccseket ebben a lejátszóban tudjátok nézni, ezen a linken pedig megnézhetitek az időbeosztást és a bajnokság jelenlegi állását is. Ti kinek fogtok szurkolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)