Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - megint javítják a multit

|

A közeljövőben kapunk egy frissítést a CoD: Advanced Warfare-hez, amiben a fejlesztők igyekeznek megoldani a multiban fellelhető problémákat.

Hirdetés

Egy játék sem lehet tökéletes, de azt azért joggal várjuk el, hogy az utólagosan felfedezett hibákat minél hamarabb kijavítsák a készítők. A Sledgehammer Games ezért csiszolgatja is tovább a Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer módját.

A fejlesztők twitterükön tudatták a rajongókkal, hogy készülőben van egy nagyobb patch, amivel többek közt a fegyvereket fogják jobban kiegyensúlyozni, a spawn rendszeren csiszolnak kicsit és az olyan pálya bugokat javítják amiket egyes játékosok kihasználhatnak.

A Sledgehammer stúdiójának a feje, Michael Condrey, akitől maga a tweet is származott, elárulta, hogy a patch a PlayStation4-es, Xbox One-os és PC-s verziókra érkezik. Azt, hogy mikor fog élesedni a javítás egyelőre nem tudjuk, de reméljük minél hamarabb.

Nektek egyébként hogy tetszik az Advanced Warfare multija? Kíváncsiak vagytok a zombimódra

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)