Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare eladások - jobban fogy majd, mint a Ghosts?

|

Az Activison legutóbbi lövöldéje eladásokban lehagyhatja a széria előző részeit - legalábbis a főnök, Eric Hirshberg ebben bízik.

Hirdetés

A Call of Duty: Advanced Warfare esetében több elemző is azt becsülte, hogy az eladások jóval a Ghosts eladásai alatt lesznek. Szerintük ez az epizód kevésbé fog kasszát robbantani, mint a korábbiak. Eric Hirshberg, az Activision vezérigazgatója nem ért egyet.

„Nagyobb vásárlási szándékot látunk, mint tavaly, és azt is látjuk, hogy a sorozat közösségi csatornáin is emelkednek a számok, így én optimista vagyok” – nyilatkozta a GamesIndustrynak. Hirshberg szerint az elemzők csak az előrendelési számokra hagyatkoznak, míg azok csak az első napos eredményeket vetíthetik előre, nem a hosszabb távú vagy digitális eladásokat.

„Mi úgy állapodtunk meg a Sledgehammer Games srácaival, hogy menjenek csak tovább annál, mint amit várunk tőlük. Tüzeljenek fel minket (a jó értelemben), és találjanak ki új ötleteket és új élményeket. És ez így is történt.” - tette hozzá. A kritikusok (köztük mi is) eddig meg voltak elégedve az epizóddal. Kíváncsian várjuk, hogy a kasszák milyen ütemben csörögnek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)