Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - Reckoning DLC megjelenési dátum és részletek

|

Az Activision bejelentette a Call of Duty: Advanced Warfare negyedik és egyben utolsó DLC-je, a Reckoning megjelenési dátumát, és megtudtuk, hogyan végződik a zombis sztori, illetve milyen pályákon játszhatunk multiban.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops III hűtős gyűjtői kiadása teljesen elvette a figyelmünket, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy az Advanced Warfare-hez még érkezik egy DLC.

Az Xbox One-os és Xbox 360-as játékosok számára augusztus 4-én, a többieknek várhatóan egy hónappal később válik elérhetővé a Reckoning, mely a szokott módon négy pályát és az Exo Zombies sztori befejező epizódját, a Descentet tartalmazza. A mapekről a következőket érdemes tudni:

Overload: Többszintes pálya, melyről kiváló kilátás nyílik Új-Baghdad szökőkutakkal, kertekkel tűzdelt városára. Közép- és hosszútávú csatázásra alkalmas, a plazmalámpákat meglőve pedig egy energialökettel felrepíthetjük ellenfeleinket.

Quarantine: Egy szigeten kitört egy halálos vírus, minek következtében az egészet biológiai kísérleti központtá alakították. A közepes méretű pálya szűk sarkokat és nyílt tereket kombinálva biztosítja, hogy minden játékstílusra alkalmas legyen. A scorestreak aktiválásával rakétacsapást kérhetünk.

Fracture: Egy sarki kutatóállomáson küzdhetünk, szélturbinák mögött bújkálva. Érdemes figyelni, mert amikor egy adott időpontban a jégtábla megreped, többen eltűnnek a mélyben.

Swarm: Egy dél-koreai, kis-közép méretű építkezés, tele szűk folyosókkal. A boltok összezúzott belsejébe fedezékbe vonulva, vagy a középen fekvő belső terekben harcolhatunk egymással.

A Descenttel lezárul a kooperatív zombis sztori, az Atlas túlélőbázisában találkozunk majd egy új típusú élőholttal, és kipróbálhatjuk, mit tud a Trident Reflected Energy Weapon.

A Call of Duty: Advanced Warfare Reckoning DLC-je a szokott áron kerül forgalomba, a Season Pass tulajoknak pedig újfent ingyenes lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)