Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - ban jár, ha direkt nyírod ki magad

|

Néhányan direkt rontják statisztikájukat, hogy a gyengébben játszó Call of Duty: Advanced Warfare játékosokat legyőzve könnyebben fejlődjenek. Ez pedig nem szép dolog.

Hirdetés

A Sledgehammer és más fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy a többjátékos módokban mindenki ugyanúgy jól érezhesse magát attól függetlenül, hogy mennyire ügyes a kontrollerrel vagy a billentyűzet-egér kombóval. 

És amíg világ a világ, lesznek, akik kijátsszák ezeket a rendszereket. A Call of Duty: Advanced Warfare aszerint csoportosítja a játékosokat, hogy milyen jól játszanak, így a profik profikkal, az amatőrök amatőrökkel kerülnek össze. Néhány profi viszont azt csinálja, hogy szándékosan kinyírja magát, elrontva ezzel statisztikáját, és így visszakerül egy gyengébb divízióba, ahol nála kevésbé ügyes játékosokkal harcolhat. Ha ez nem lenne elég, a csapattásak is megszívják, ugyanis míg ők a győzelemért küzdenek, egy idióta gránátokat dobál maga alá, ami többek között emberhátrányt jelent. A játék egyik fejlesztője, Michael Condrey maga is találkozott ilyenekkel, és megígérte, hogy akik ezt csinálják, ugyanúgy bant kapnak, mint a többi csaló. Játsszatok tisztességesen, mindenkinek úgy lesz a legjobb. Reméljük a Call of Duty világbajnokságon senki nem fog csalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)