Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - íme a rajt számokban

|

Infografikákat böngészni mindig jó móka, és ezt a Call of Duty: Advanced Warfare készítői is tudják. Most megnézhetitek, hogyan startolt a játék, illetve milyen volt a sorozat elmúlt négy éve.

Hirdetés

Hiába temették már sokan a Call of Duty sorozatot, az Advanced Warfare kiváló rajtot produkált, ami nem csupán a kiadó bankszámláján látszik, hanem a játékbeli statisztikákon is.

A legtöbb őrült adat annak köszönhető, hogy a Call of Duty széria 2010 óta nem kevesebb mint 125 millió játékossal büszkélkedhet, ami több, mint a 300 legnagyobb amerikai város lakossága összeadva. A játékosoknak megjött a kedve a streameléshez is, csak az első héten ötmillió órányi, azaz 623 évnyi Advanced Warfare-videót néztek meg a neten.

 

De legalább ekkora sikere volt a sorozatban újdonságnak számító exoskeletonok boost-funkciójának is: több mint 16 milliárd alkalommal használták ezt a képességet, így a valós asztronautákkal ellentétben, akik összesen kilencszer jutottak el a Holdra, a CoD-játékosok összesen 230 útra elegendő távot ugráltak össze.

 

Mindeközben 1 kvadrillió xp-pontot gyűjtöttek, amiből 58 milliószor lehetne elérni a 15-ös presztízs-szintet (ami a maximum szint többszöri eléréséért jár). Lootot is bőven kaptak a játékosok, másodpercenként átlagosan 230 tárgyat, ami összesen 285 millió darabot jelentett a kezdés utáni időszakban.

 

Ti hány órát töltöttetek eddig az Advanced Warfare-rel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)