Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - zombicápa riogat az új trailerben

|

Az évek során már megtanulhattuk, hogy minden valamire való DLC-hez legalább 2 trailer dukál, és ez alól nem kivétel a Call of Duty: Advanced Warfare sem.

Hirdetés

Ahogy arról néhány napja már itt a GSO hasábjain is szót ejtettünk, holnap rajtol Xbox platformokon a Call of Duty: Advanced Warfare harmadik, Supremacy névre keresztelt DLC-je, ezzel egyidőben ped az Exo Zombies is egy új fejezethez érkezik.

Néhány perccel ezelőtt futott be a DLC második trailere, amelyben felpörögnek az események. Miután Lennox kapitány kivégzi a csapat egyik tagját, rengeteg kérdés marad megválaszolatlan, azonban mielőtt leülnének megbeszélni a történteket, hőseinkre még vár egy kisebb invázió.

Az Xbox One és Xbox 360 konzolokra holnaptól elérhető DLC természetesen ingyenes a Season Pass tulajdonosok számára, a PC-s és PlayStationös játékosok pedig néhány hét múlva kapcsolódhatnak be a játékba.

Nektek hogy tetszik?
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)