Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - minden platformra megjelent a Supremacy DLC

|

Az Xboxosok talán már el is felejtették, a PC-sek és PlayStationösök viszont még csak most játszhatják a Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy DLC-jét.

Hirdetés

Az Activision most törlesztette a tartozását, ami június elején keletkezett, mikor kizárólag Xbox platformokra jelent meg a Call of Duty: Advanced Warfare DLC-je, a Supremacy, kihagyva ezzel a többieket a zombimészárlásból. 

Egy kis barátságos emlékeztető azok számára, akik esetleg elfelejtették volna: a Supremacy DLC már PC-re, PlayStation 3-ra és PlayStation 4 platformokra is elérhető és természetesen mindazt tartalmazza, amelyet az Xbox változatok. Belepakolták az Exo Zombies mód új fejezetét egy Evil Dead rajongók számára ismerős arccal és van benne négy új multis térkép (Parliament, Kremlin, Compound, Skyrise) is. 

A Supremacy DLC megjelenését tehát már PC-n, illetve PlayStation- és Xbox konzolokon is élvezhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)