Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - szerinted mit tud az új fegyver?

|

Egy apró részletet láthattunk a legutóbbi Call of Duty epizód új fegyveréből. A rajongók el is kezdték a találgatást.

Hirdetés

Michael Condrey a Sledgehammer Games társalapítója szereti felcsigázni a rajongókat, és ezúttal egy Twitter üzenetben mutatta meg a következő Call of Duty: Advanced Warfare fegyvert.

Egyelőre csak az eszköz csövét láttuk, és a legtöbben arra tippelnek, hogy valamiféle antik pisztoly egy darabja ez. Ugyanakkor ne feledjük, hogy egy jövőben játszódó háborús programról van szó. Ez akár egy zsebre rakható rakéta vető is lehet.

Condrey egyébként is igyekszik foglalkozni a közösséggel. Meg is kérdezte, hogy melyik régebbi fegyvert látnánk viszont legszívesebben az arzenálban. Nem volt túl meglepő a top 5 lista.

Már csak valamilyen bejelentés hiányzik. Reméljük még a hétvégi Call of Duty Championships előtt befut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)