Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - már szamurájként is lövöldözhetsz

|

Megérkeztek az új gear setek a Call of Duty: Advanced Warfare kínálatába, ezúttal nem a taktikai előny volt a legfőbb szempont a megalkotásuknál.

Hirdetés

Akár viccesnek is nevezhetnénk a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb gear setjeit, bár nem biztos, hogy mindenkinek bejön majd a fejlesztők poénja.

Az új setek valóban nagyon kilógnak a sorból, ezúttal tényleg nem az volt a lényeg, hogy többé-kevésbé katonai felszerelést lássunk. Mivel az előzőek általában a létező modellek alaposan átvariált változatai voltak, szükség volt valami újra, bár nem biztos, hogy mindenki ezekre számított. Lentebb ti is megnézhetitek őket, van nekünk egy Samurai, Arachnid, Deep Sea Diver, Luchador és Clown maskaránk, ezek mind exkluzív supply dropok. 

 

 

A gear setek először Xbox One platformon válnak majd elérhetővé a mai nap folyamán, majd jön a PlayStation 4, végül a PC. Nektek melyik tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)