Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - várhatóan lassan indulnak az eladások

|

Elemzők szerint a Call of Duty: Advanced Warfare nem dönti majd meg az eladási rekordokat, a rajongók valószínűleg kivárásra játszanak majd.

Hirdetés

Bár a Call of Duty: Ghosts rekordmennyiségben, több mint egymilliárd dollár értékben került a viszonteladókhoz az első 24 órában, a játékosok már koránt sem voltak ilyen lelkesek, ami meglátszott a későbbi eladásokon is. A Ghosts vegyes fogadtatása nagy valószínűséggel arra ösztönzi majd a rajongókat, hogy várják meg az első értékeléseket, mielőtt elgondolkodnak a vásárláson.

A Sterne Agee elemzője szerint a Call of Duty: Advanced Warfare az év utolsó negyedévében 15%-kal rosszabbul teljesít majd elődjénél, így 20 millió eladott példány helyett csak 17 talál majd gazdára. Arvind Bhatia szerint a játék multiplatform megjelenése is ront majd a számokon, különösen az Xbox 360-as és PS3-as eladásokon, amelyek 50%-kal is csökkenhetnek, sok játékos áll ugyanis a konzolváltás küszöben, ők pedig valószínűleg nem veszik meg az előző generációs változatot.

Az érem másik oldalán ott lesz a konkurencia hiánya, hiszen a Battlefield Hardline csak 2015-ben jelenik majd meg, ez pedig jót tehet az eladásoknak. Cserébe ott van viszont az Activision másik hatalmas projektje, a Destiny, amely több eladási rekordot is megdöntött. A versenybe beszállhat még az Xbox One exkluzív Halo: The Master Chief Collection, amely szintén sok mindent befolyásolhat.

Ti mit vártok a Call of Duty: Advanced Warfare-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)