Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - videón a világbajnokság legszebb jelenetei

|

A 2015-ös Call of Duty-világbajnokság is rengeteg izgalmas meccset és persze emlékezetes megmozdulásokat hozott, videón lehet ámulni.

Hirdetés

Ha az esportokról van szó, a legnépszerűbb FPS még mindig a Counter-Strike, de azért a Call of Duty kompetitív része is ismét erőre kapott az utóbbi időkben, részben a fogadások lehetőségének köszönhetően. Erről legutóbb a hétvégén bizonyosodhattunk meg, amikor a világ legjobb 32 csapata csapott össze az összesen egymillió dolláros pénzdíjakért. A meccseken, ahogy ezen a szinten elvárható, bőven voltak emlékezetes pillanatok, amiket érdemes visszanézni.

Az egyik CoD-ra specializálódott YouTuber, Arekkz össze is szedte a hétvége tíz legszebb megmozdulását, amik között akadnak látványos killstreakek, oktatófilmbe illő zászlóvédések, amiket a korábbi évek versenyeinél még látványosabbá tesz az Advanced Warfare exoskeletonjainak köszönhető őrült ugrálás.

A világbajnokságot egyébként alapvetően az Észak-amerikai csapatok dominálták, így a négyszázezres fődíjat bezsebelő győztes, a Denial csapata is ebből a régióból került ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)