Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a bétára kijavítják az alfateszt alatt kifogásolt funkciókat

|

Részletesebb beállítási lehetőségeket kapnak a billentyűzetes játékosok és a túl halk lépés hangokon is változtatnak.

Hirdetés

Nem rég ért véget a Modern Warfare első publikus tesztje, a 2v2 Gunfight alfa, ami alatt a játékosok rengeteg értékes visszajelzéssel szolgáltak a fejlesztőknek, amik közül sokra már reagált is az Infinity Ward és jelezte, hogy a szeptember 12-én induló bétára már javítani is fogják. 

Hirdetés

A legtöbbet kifogásolt elem a lépések hangja volt, a tesztben résztvevők szerint ugyanis a a saját karakterünk lépései túl hangosak, míg ellenfeleinkké túl halkak voltak ami megnehezítette, hogy a hallásunkat is bevonhassuk a taktikázásba. A fejlesztők megígérték, hogy ez a béta indulására már változtatva lesz. 

Noha 2v2 Gunfight alfa teszt csak PS4-en keresztül volt elérhető, voltak akik így is tudtak egérrel és billentyűzettel játszani. Ezek a játékosok kicsit furcsának, nehézkesnek találták az irányítást, mivel nem lehetett kellően személyre szabni. Az Infinity Ward mindenkit megnyugtatott, hogy a bétára sokkal részletesebb beállításokat tesznek a játékba, ez pedig azért is fontos, mivel a Modern Warfare támogatja majd a cross-platform játékot. A meccsek összesorsolása úgy működik majd, hogy a játék érzékeli, hogy kontrollerrel, vagy billentyűzettel játszunk majd, és ennek függvényében sorsol minket össze másokkal, így viszont elengedhetetlen, hogy megfelelően testre szabhassuk az irányítást.

Sok embernek nem tetszett, hogy a képernyő fekete-fehérre vált majd, ha találatot kapunk, de a fejlesztők elmondták, hogy ez csak 25% alatti életerőnél fordul majd elő. Sokak szerint nem jó, ha pont akkor vesznek ki a színek a játékból, amikor ilyen kritikus állapotban van a karakterünk, erre azonban nem jött reakció.

A béta szeptember 12-én startol Playstation 4-en, PC-n és Xbox One-on pedig a rákövetkező héten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)