Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - ilyen lesz az Apocalypse

|

Ma jelenik meg a Black Ops 2 utolsó pályacsomagja, de előtte még tekintsétek meg, milyen izgalmak várnak rátok.

Hirdetés

Valamivel több, mint két hónap múlva már kezünkben tarthatjuk a Call of Duty: Ghosts lemezét, de hogy az egyszeri CoD-rajongó addig se unatkozzon, érkezik a Black Ops II utolsó DLC-je, az Apocalypse.

Az először Xbox 360-ra megjelenő pályacsomag a Pod, Frost, Dig és Takeoff mapeket tartalmazza, a zombigyilkolás elvakult fanatikusai pedig az Origins-szel elégíthetik ki vágyaikat. Ha kíváncsiak vagytok, milyen a pályákon barangolni, de még nem tudjátok/nem szeretnétek megvenni az Apocalypse DLC-t, tekintsétek meg az alábbi trailert. A csomag PC-s és PlayStation 3-as kiadása valószínűleg valamikor szeptember közepe-vége felé jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)