Hirdetés

[Frissítve] Call of Duty Black Ops 2 bejelentés ma éjjel

|

Azt már minden magára valamit is adó Call of Duty rajongó tudta, hogy a sorozat következő tagja a Black Ops 2 lesz.

Hirdetés

(Frissítve) Van itt két fajin kép, amit mindenképp szeretnék megosztani veletek. Állítólag kiszivárogtak még a megjelenés előtt, a fene tudja, a hivatalos oldalt nem tudom elérni jelen pillanatban. Az viszont jól látszik, hogy tényleg a közeljövőben játszódik, szóval oda az általam annyira kedvelt "60-as évek feeling".

Ma éjjel, de legkésőbb holnap reggel az összes apró részlet kiderül a játékról. A bejelentés az NBA Playoff ma esti meccse alatt lesz a TNT csatornán. Hiába, az Activision mindig is adott a külsőségekre.

Vessetek a mókusok elé, de bevallom töredelmesen, a Black Ops volt az a CoD játék, amit sikerült úgy végigtolnom egyhuzamban, hogy nem untam magam halálra közben. Talán a 60-as évek hangulata fogott meg, nem tudom, de nekem nagyon bejött az a játék. Kicsit fázok attól, hogy a második rész a hírek szerint a közeljövőben fog játszódni, de majd meglátjuk, hogy mit sikerül a Treyarch-nak alkotni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)