Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 cím levédetve

|

A Call of Duty sorozat épp olyan az Activision számára, mint az Alkonyat a Summit Entertainment-nek: kell a folytatás, dől a pénz.

Hirdetés

Mivel a Call of Duty címek évről-évre egyre nagyobb bevételi forrást jelentenek, várható az Activision részéről, hogy pozitívan állnak a folytatásokhoz. A Modern Warfare 3 már megjelent az Infinity Ward és a Sledgehammer Games együttműködésének hála, ezért kezdhetünk találgatni a következő epizóddal kapcsolatban, amit minden bizonnyal a Treyarch fog tökélyre vinni.

Pletykák már a hír keletkezése előtt is keringtek arról, hogy a nagy sikereket elérő 2010-es Black Ops folytatódhatna annak rendje és módja szerint, ezt pedig csak alátámasztani tudja a kiadó legutóbbi lépése: levédették a Black Ops 2 címet és a blackops2.com domain nevet. 

Így egyre több jel mutat arra, hogy a következő Call of Duty játék valóban a Black Ops 2 lesz, valószínűsíthetően idén meg is tapasztaljuk a Treyarch munkájának gyümölcsét.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)