Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - jön az új DLC (frissítve)

|

Elcsíptünk az interneten egy képet, ami arról árulkodik, hogy a következő Call of Duty: Black Ops 2 DLC neve Vengeance lesz.

Hirdetés

Frissítve: megérkezett közben a hivatalos trailer, ami bemutatja a pályákat, illetve a megjelenési dátumot is ismerteti: a Vengeance DLC július 2-án lesz elérhető, elsőként természetesen az Xbox Live-on. A Cove egy köves szigetre kalauzol el minket, a Detour egy hídon játszódik, a Rush-nak egy paintball pályát is tartalmazó terület ad helyet, míg az Uplink a fejlesztők állítása szerint azok számára, akik a Black Ops-os Summitot ismerik, ugyancsak ismerős lesz. A zombis Buried a legérdekesebb mindközül, ez egy föld alá temetett western városba viszi el a négytagú csapatot. Ha többet szeretnétek tudni a mapekről, nézzétek meg a trailert.

Korábban írtuk: Arról már pletykáltunk korábban, hogy a Call of Duty: Black Ops II harmadik és negyedik DLC-je a nyár elején és végén érkezik majd, de most az egyikről már biztosat is tudunk mondani (ha hihetünk egy poszternek).

A Call of Duty: Black Ops 2 DLC-k elnevezéséért felelős kis csoport nem izzad olyan borzalmasan sokat, a Revolution és az Uprising szavak is a klisészakszótár első két lapján vannak, nem különben a legújabb DLC neve, a Vengeance. De ugye nem is ez számít igazán, hanem maga a gazdag tartalom és - hiába tagadjuk - a köré épített komoly marketing.


Az elcsípett promóciós poszteren egyértelműen látszik, hogy a Vengeance négy új többjátékos és egy zombis pályával bővíti majd területeket, ráadásul az élőhalott henteléshez még egy új Ray Gun Mark II nevű fegyvert is kapunk majd. 

A multis pályákról csak annyit tudunk, hogy Cove, Detour, Uplink és Rush a nevük, de ebből még egy veterán kanapékatona sem tudná kikövetkeztetni, hogy mire is számíthatunk tőlük. A Call of Duty: Black Ops 2 Zombies egy Buried nevű pályával gazdagodik, de arról nincs hír, hogy kapunk-e mellé egy Mob of the Dead-hez hasonló játékmódot is.

Ha esetleg nem hinnétek az internetnek, akkor itt van a Treayarchos főnök, David Vonderhaal Twitterre fellőtt képe is, ami eloszlatja a kétségeket. A Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance DLC megjelenésének dátumáról és áráról egyelőre nincs hír, de a hivatalos bejelentés sem várathat már sokat magára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)