Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - kétszer annyian játszanak vele PC-n, mint a Ghosts-szal

|

A Call of Duty rajongók a Ghostsnál döntöttek úgy, hogy megköszönik az új részt, de maradnak az előzőnél. Vajon az Advanced Warfare hogy teljesít majd?

Hirdetés

Azért el kell ismerni, az Activisionnek kimondottan sokáig sikerült minimális változtatásokkal életben tartania a Call of Duty szériát, de most tényleg össze kell kapniuk magukat, mielőtt a Ghostshoz hasonlóan az Advanced Warfare is csalódást okoz.

Azért túlzás lenne bukásnak hívni, de bárki láthatja, hogy a Ghosts már nem elég sem a rajongóknak, sem az egyszeri játékosoknak. A PCGamesN jelentése szerint a Call of Duty: Black Ops 2-vel a mai nap folyamán legfeljebb 9040-en játszottak egyidőben, majdhogynem kétszer annyian, mint a Ghosts-szal, amit 4574-en nyüstöltek. Még a Modern Warfare 2 és a Modern Warfare 3 is több játékost számlál a széria legfrissebb epizódjánál, előbbi 4781-nél, utóbbi 6253-nál érte el a maximumot.

Mit gondoltok, tényleg ennyivel gyengébb lett a Ghosts?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)