Hirdetés

Olyan játék lett Xbox One-on játszható, amit már nagyon sokan akartak

|

Újfent gazdagodott az Xbox One-ra költözött Xbox 360-as játékok hosszú listája, méghozzá a sok epizódot megélt Call of Duty franchise egy pár évvel ezelőtti részével.

Hirdetés

Nem áll meg a Microsoft, és mivel a Scorpio is kompatibilis lesz Xbox 360-as játékokkal, ennek csak örülhetünk.Nemrég a Far Cry 3 és a Darksiders lett Xbox One-on futtatható, de ma kaptunk valami olyat, amire már nagyon régóta vágytunk.

Larry Hyrb ezúttal a Call of Duty sorozat egyik legkiemelkedőbb darabja, a Treyarch által fejlesztett, 2012-es Black Ops 2 támogatását jelentette be, így az egyik legnépszerűbb Call of Duty epizódot élhetjük át újra a Microsoft jelenlegi generációs konzolján (ahogy azt rengeteg játékos kérte az erre a célra létrehozott honlapon). 

Persze nem a Black Ops 2 az első Call of Duty cím, amely a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően játszhatóvá vált Xbox One-on: korábban a Call of Duty 2, a Call of Duty 3, a World at War és a legelső Black Ops csatlakozott az eddigi felhozatalhoz

Játsszatok hamar, mi meg búcsúzunk a mai utolsó versikénkkel:

Xbox One-on is játszható már a Black Ops 2,
Játékosok százezrei boldogak most ettől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)