Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - még várnunk kell arra, hogy Xbox One-on játszhassuk

|

Magasan a Call of Duty: Black Ops 2-t szeretné a legtöbb játékos a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően Xbox One-on látni. Bár felmerült, hogy már a héten megjelenhet, ezt az infót most cáfolták.

Hirdetés

Januárban durván meghízott az Xbox One-on futó Xbox 360-as játékok listája, de bőven van még, ami hiányzik róla. Ezek közül az egyik a Black Ops 2, mely több mint 211 ezer szavazatot gyűjtött össze a Microsoft oldalán, míg a második helyezett Skyrim 173 ezernél áll. 

A Treyarch 2012-es játéka a sorozat egyik legjobbja lett, nem meglepő, hogy ekkora az igény egy Xbox One-on játszható változatra. Egyesek azt pletykálták, hogy a hét folyamán elérhető lesz, viszont egy játékos kérdésére válaszolva az Xbox fejes Phil Spencer kijelentette, hogy bár a nem saját kiadású játékokkal kapcsolatban nem mondhat semmit, biztos, hogy a pletykák nem igazak.

Addig is elleszünk mással, és várjuk a sorozat idei részét, ami visszatér a gyökerekhez

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)