Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - mi lett a DLC-kkel?

|

Meglepő dologgal szembesülhettek azok a játékosok, akik szerette volna Steamen megvásárolni a Call of Duty: Black Ops 3 legújabb DLC-jét. Vagy akármelyiket.

Hirdetés

Az Activision legutóbbi pénzügyi jelentéséből egyértelműen kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops 3 még mindig a jelenlegi generáció egyik legjobban teljesítő játéka, legyen szó eladásokról vagy éppen a havi aktív játékosok számáról. Három DLC már megjelent, csak a negyedik, utolsót várjuk, amely lezárja a zombis történetet is. 

Aki viszont most szeretné megvenni valamelyik csomagot külön, az valamilyen okból kifolyólag nem tudja: a The Giant Zombies Map-on kívül csakis a Season Pass lehetőség maradt. Ez utóbbinál, a rendszerkövetelmények alatt felbukkant egy félre nem érthető kitétel: a játékosok külön-külön nem tudják többé megvásárolni a Call of Duty: Black Ops 3 bővítményeit, csakis a Season Pass-szal juthatnak hozzá a DLC-khez.

Azoknak, akik már rendelkeznek a korábbi csomagokkal szintén meg kell venniük a Season Pass-t, ha az utolsó DLC-t is akarják, azonban nyomott áron juthatnak hozzá (a kedvezmény Steam kuponként váltható be a kosárba rakáskor.) Nyilvánvaló, hogy az Activision már a Call of Duty: Infinite Warfare premierjére fókuszál, de ha valóban olyan sikeres a Black Ops 3 a mai napig, ahogy állítják a jelentésükben, akkor érthetetlen, hogy miért pont az utolsó DLC előtt teszik ki ilyen tortúrának a PC-s vásárlóikat (az Xbox Live és a PlayStation Network rendszereket ez a lépés egyelőre nem érinti). 

Nektek mi a véleményetek az esetről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)