Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - ismét lesz arcade minijáték

|

Ha a Call of Duty: Black Ops 3 Zombies módja valakinek még nem szolgáltatna elég élőhalottat a szórakozáshoz, akkor a Treyarch lövöldéjében elrejtett minijáték majd fog.

Hirdetés

A Treyarch belepakol a futurisztikus történettel felvértezett Call of Duty: Black Ops 3-ba mindent, amit csak lehet, így a kampány és a "megszokott" multis módok mellett kapunk mod- és pályakészítőt, valamint ismételten lesz egy zombis játékmód is, amely akár önmagában is megállná a helyét. 

Ha mindez nem lenne elég a mókához, a fejlesztők elrejtettek egy arcade minijátékot is, a Dead Ops 2: Cyber's Revengening című twin-stick shootert, amelynek elődje, a Dead Ops a 2010-es Call of Duty: Black Ops-ban debütált. A felkerülő videókat folyamatosan törlik, de egy fotónk azért van róla: 

A Call of Duty: Black Ops 3 megjelenése holnap, azaz november hatodikán várható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)