Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - sárkányokkal jön a Descent DLC

|

Ha esetleg még nem gondolkodtatok volna rajta, hogy mi hiányzik a Call of Duty: Black Ops 3-ból, akkor segítünk: a zombik mellé a Descent DLC elhozza a sárkányokat is. Valódiakat.

Hirdetés

Mikor már azt hittük, hogy a Treyarch nem tud minket meglepni semmi újjal a Call of Duty: Black Ops 3 Season Pass DLC-iben, akkor előrántják a kalapból a sárkányokat. 

A Call of Duty: Black Ops 3 következő bővítménye, a Descent elhozza a Zombies kampány következő fejezetét, a Gorod Krovi-t, amelyben a Zetsubou No Sima mocsaraiból épphogy megmenekült hős katonáinkkal ismételten az élőhalottakkal vehetjük fel a harcot, csakhogy ezúttal "óriás gépesített katonák és vad sárkányok" is bekapcsolódnak a buliba. A csomag ezenfelül tartalmaz négy új térképet is (Berserk, Cryogen, Rumble és Empire). 

A Call of Duty: Black Ops 3 Descent DLC-je július 12-én jelenik meg PlayStation 4-re, míg a PC és Xbox One tulajok körülbelül 30 nappal később számíthatnak rá. Nézzétek meg a fenti trailert és mondjátok el, hogy mit gondoltok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)