Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - így indul az új Zombies kampány

|

A Call of Duty: Black Ops 3 következő DLC-je, a Descent a zombik mellett elhozza sárkányokat is, a legújabb videóban pedig azt nézhetjük meg, hogyan kezdődik el mindez.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 következő DLC-je, a Descent olyat tesz a régóta húzódó szériával, amilyet előtte még egyetlen bővítmény sem: bevezeti a sárkányokat, és nem az elkaszált ókori projekt visszatéréséről van szó, hanem csak a Zombies kampány új fejezetéről. 

A Call of Duty: Black Ops 3 vadonatúj tartalmi bővítése, a Descent négy új térkép (Berserk, Cryogen, Rumble és Empire) mellett elérhetővé teszi a játékosok számára a Zombies kampány folytatását is, amely a Gorod Krovi névre hallgat. A korábban kiadott hivatalos közlemény tartalma szerint ezúttal "óriás gépesített katonák és vad sárkányok" is kiveszik a részüket az összecsapásokból, nem csak az élőhalottak. A fenti trailer a kampány intróját mutatja be, amelyben természetesen szintén fontos szerepet kap a tűzokádó veszedelem. 

A Call of Duty: Black Ops 3 Descent DLC-je a tervek alapján július 12-én, azaz ma jelenik meg PlayStation 4-re, míg PC és Xbox One platformokra körülbelül egy hónappal később. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)