Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - PC-n egy hónapig ingyen lesz az összes DLC

|

A PC-s játékosok egy hónapig ingyen próbálgathatják majd a Black Ops 3 összes DLC-s kontentjét.

Hirdetés

Amíg nem jelenik meg a Call of Duty: WWII, addig egészen biztosan számíthatunk rá, hogy a játékosok ki fognak tartani a Call of Duty: Black Ops 3 mellett, az Activision pedig szeretne kedvezni most egy kicsit a Treyarch elkötelezett rajongóinak.

A kiadó bejelentette, hogy a jövőhéttől kezdve a PC-s játékosok teljesen ingyen férhetnek hozzá a Call of Duty: Black Ops 3 összes DLC-jéhez, persze fontos megjegyezni, hogy ez kifejezetten a pályákra vonatkozik, nem pedig a fegyverekre vagy a zombis tartalomra.

Az sem marad ki a mókából, akinek már megvan valamelyik DLC, hiszen ha olyan pályán játszunk, amelyik letölthető csomagból származik, akkor dupla XP-t fogunk kapni az akció idején.

Az akció egészen pontosan május 30-án kezdődik és azok is beszállhatnak a buliba, akik a 15 dolláros Black Ops 3 Starter Packkal játszanak, szóval mindenkinek érdemes rápörögnie a témára. Ti nyomjátok még a Black Ops 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)