Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - az utolsó DLC lezárja a zombis történetet

|

Közeleg a Call of Duty: Black Ops 3 utolsó letölthető tartalma, és ezzel lezárul majd az évek óta húzódó Zombies sztori is. Sok kérdést megválaszolnak majd a fejlesztők.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 legutóbbi DLC-je, a Descent alig egy hónapja jelent meg, de a fejlesztők már az utolsó, 4. csomagról beszélnek. Az egyelőre csak DLC4 néven emlegetett kiegészítés pontot tesz a Call of Duty: World At Warral elkezdett Zombies sztori végére.

Mivel a Black Ops 3 az utolsó Black Ops rész, és ez lesz az utolsó DLC, a srácok szeretnék szépen lezárni az egészet. A Treyarch producere Jason Blundell elmondta, hogy évek óta ülnek egy hatalmas kérdésen, amire most választ is adnak majd.

"A Black Ops 2 végén sikerült felingerelni a közösséget, amikor mutattunk egy videót, ahogy Samantha egy Edward nevű sráccal játszott a padlón."

"Zombis játékokkal játszottak, amikor megszólalt a riasztó, ami a pincébe szólította őket. Ekkor Edward azt mondja 'bárcsak valódiak lennének a hőseink'. A kép elsötétült, és így lett vége a BO2-nek. Az emberek totál kiborultak."

"Technikailag a mai napig nem válaszoltuk meg, hogy mi történt ott. A DLC4 végén ez is sorra kerül."

Természetesen rengeteg elmélet van az interneten arról, hogy mi is történt a fenti videóban, de úgy néz ki, hogy még senki sem találta el igazán.

Egy évek óta levegőben lógó kérdés tehát választ kap. Jason kihangsúlyozta, hogy egy igazi, érzelmekkel telt elgondolkodtató véget akarnak összehozni a sztori végére. Nem lesz poénkodás, vagy értelmetlen, egymondatos lezárás. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)