Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - videón az Eclipse DLC összes pályája

|

Ma érkezik a Call of Duty: Black Ops 3 második csomagja, az Eclipse, amely négy új pályát és egy új zombis fejezetet garantál a játékosoknak. Launch trailerrel fogadjuk.

Hirdetés

Februárban három egészen jó és egy kevésbé élvezetes többjátékos pályával futott be az Awakening DLC PlayStation 4-re, majd később a többi platformra is elérhetővé vált. Nincs megállás, a Treyarch március végén bejelentette a következő letölthető csomagot, az Eclipse-et, amit a PS4-es játékosok a mai naptól játszhatnak. 

Az Eclips része a futurisztikus Spire, a vulkán fölött játszódó Rift, a Shaolin templomos Knockout és a World at Warban megismert Banzai újragondolása, a Verge, valamint a zombis kampány új fejezete, amelyben egy csendes-óceáni szigeten szállhatunk szembe a szörnyetegekkel. Íme, ilyen lesz mindez: 

Az Eclipse a megszokott áron, 15 dollárnak megfelelő összegért szerezhető be, a Season Pass tulajdonosok persze ingyen tölthetik. A PC és Xbox One kiadások egy hónappal később várhatóak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)