Hirdetés

Még mindig frissül a Call of Duty: Black Ops III

|

Az Activision azt játssza, hogy az Infinite Warfare meg sem jelent, ezért továbbra is az eggyel korábbi játékot bővíti.

Hirdetés

Persze közrejátszhat az Operation Swarm megjelenésében az is, hogy két héten belül bejelentik a Black Ops 4 részleteit, és erre szeretnék melegíteni a népet.

Hirdetés

Az Operation Swarm során bekerül a Sten gépfegyver, az RPK LMG, a Prop Hunt mód, egy új specialista, néhány fegyverfestés, valamint egy pálya, a Fringe éjszakai változata.

A Prop Hunt, amiben az egyik csapat tagjai tereptárgyakká változva bújhatnak el, tíz pályán játszható (Aquarium, Combine, Evac, Exodus, Fringe, Redwood, Hunted, Infection és Breach), viszont a Nuk3townon van egy olyan csavar, hogy minden rejtőzködő játékos csak próbababa lehet, de 9 csalit használhatunk a szokásos 3 helyett.

A belépésért cserébe egy mézes-méhes calling card jár, május 9-ig pedig dupla XP-t lehet gyűjteni. A Black Ops 4 első részleteinek bejelentése május 17-ére várható, a megjelenés októberben lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)