Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 béta - megtudtuk, mikor indul

|

A Call of Duty: Black Ops 3-at minden előrendelő még a megjelenés előtt kipróbálhatja, és most már tudjuk, mikor lesz az első alkalom.

Hirdetés

Idén a Treyarch szállítja az új Call of Dutyt, ami az ígéretek szerint három teljes értékű játéknak felel meg; kapunk egy hagyományos kooperatív kampányt, egy zombis kampányt, és ott lesznek az egyéb multiplayer módok.

Az első kettőt valószínűleg a novemberi megjelenésig nem fogjuk tudni kipróbálni,  de ahogy megígérték, minden előrendelő részt vehet a multiplayer bétában. Mivel idén az Activision a Microsofttól a Sonyhoz pártolt át, nem meglepő, hogy elsőként a PlayStation 4-esek részesülhetnek az élményből. A Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer béta a Treyarch által közzétett tweet szerint augusztus 19-én indul, de ennél többet nem osztottak meg vele kapcsolatban. A többiek, ha ahogy a DLC-k esetében, itt is a 30 napos szabály érvényesül, szeptember második felében szállhatnak be. Ha bármi újat megtudunk, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)