Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation - két újrakevert pályát is hoz az utolsó DLC

|

Nincs már nagyon messze a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenése, ezért a Treyarch hamarosan lezárja a Black Ops 3-at.

Hirdetés

Novemberig várnunk kell a Call of Duty sorozat következő, az Infinity Ward által fejlesztett epizódjára. Az Infinite Warfare kampányában különbözni fog a Black Ops 3-tól, a zombis mód egy új sztori lesz, a multiról pedig majd szeptemberben, a CoD XP idején hallunk bővebben.

Hátravan még a Salvation, azaz az utolsó DLC, mely pontot tesz a régóta húzódó zombis sztori végére. Ebben Richtofen, Dempsey, Takeo és Nikolai végre találkoznak Monty Doktorral, és utoljára, végleg meg kell küzdeniük az élőholtakkal. A lezárást az alábbi, összefoglaló trailer vezeti fel.

A csomaggal persze négy új pálya is érkezik, melyek közül a szokásos egy helyett most kettő lehet ismerős korábbi játékokból. A Citadel egy közepes méretű pálya, egy ősi, elhagyott, középkori hangulatú kastély lesz, a Micro egy kerti piknikasztalon(!) játszódik, az Outlaw a Black Ops II-es Standoff western-hangulatú remake-je, a Rupture-t pedig a World at Waros Outskirtsről mintázták, és egy high-tech létesítménnyé alakították.

A Salvation szeptember 6-án jön PS4-re, valószínűleg egy hónappal később PC-re és Xbox One-ra. A Season Passosok automatikusan megkapják, a többieknek 4490 forint körüli összeget kell fizetniük. A korábbi DLC-ket már nem lehet külön megvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)