Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 tesztek - itt vannak az első értékelések

|

Ma van a Call of Duty: Black Ops 3 megjelenésének napja, de mielőtt rohannátok a boltokba, előtte vessetek egy pillantást a szakma összesített véleményére.

Hirdetés

A Deus Ex-szerű jövőbe repítő történet, a sztárokkal teletűzdelt kampány és a zombikkal megízesített és továbbfejlesztett multiplayer csábítóan hathat, a Call of Duty: Black Ops 3 kétségen kívül magában hordozza egy izgalmas FPS ígéretét, de vajon a gyakorlatban hogyan sikerült a Treyarchnak mindezt egy működő és élvezetes egésszé összehozni?

A legelső értékelések több-kevésbé megoszlanak ebben a válaszban: a legtöbben egy remek játékot láttak a Black Ops 3-ban, míg mások (sokkal kevesebben) egy kisebb csalódásként élték meg a tapasztaltakat, de összességében véve a Call of Duty széria legújabb epizódja előkelő pontszámokat zsebelhetett be: 

EGM - 9.5
GameTrailers - 9.2
GameInformer - 9
PlayStation Lifestyle - 9
Ausgamers - 8.8
Destructoid - 8.5
The SixthAxis - 8
God is a Geek - 9
Gamer's Temple - 10
Hobby Consolas - 9.1
Eurogamer Italy - 8
GameSpot - 7
Giant Bomb - 6
Attack of the Fanboy - 9
Meristation - 9
Digital Chumps - 9.2
GamesRadar - 4/5
The Escapist - 4/5
MondoXbox - 9.4
IGN Spain - 9
LaPS4 - 8.8
XGN - 9
AusGamers - 8.8
Vandal Online - 8.7
Xbox Achievements - 8
Hardcore Gamer - 9
LazyGamer - 9
Polygon - 7
Gamespot - 7
3DJuegos - 8.5
Giant Bomb - 3/5
GamingTrend - 10

Hamarosan a mi tesztünket is elolvashatjátok a Call of Duty: Black Ops 3-ról, addig is ne feledjétek, hogy az 576-on keresztül kedvezményesen beszerezhetitek a lövöldét PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)