Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - gondok vannak Xbox One-on

|

Lehetséges, hogy előre ittunk a medve bőrére a korábbi értékelésekkel, ugyanis a Call of Duty: Black Ops 3 Xbox One változatának esetében kellemetlenségek merültek fel.

Hirdetés

Ha a ma megjelent Call of Duty: Black Ops 3 egyik Xbox One-os változatával rendelkezel és gondjaid vannak a The Giant és Nuk3town térképek betöltésével, akkor tudnod kell, hogy nem vagy vele egyedül, sok más játékosnak is hasonló gondjai akadtak. 

Az Activision Support Twitteren már jelezte is az érintett Xbox One tulajoknak, hogy tudnak a problémáról és a csapat már dolgozik a megoldáson, egy kis türelmet kérnek: 

Néhány felhasználó úgy gondolta, hogy az Xbox One megújult felhasználói felülete kavarhatott be a Call of Duty: Black Ops 3-nak, azonban a Microsoftos Mike Ybarra igyekezett megnyugtatni a kétkedőket, hogy az új UI-nak nincs köze az észlelt hibákhoz, a fejlesztők utánanéztek: 

Akad egy másik gond is, az úgynevezett "ABC error", amely megakadályozza a többjátékos mód használatát. A játék kidob egy hibaüzenetet ("A Call of Duty: Black Ops 3 szervere jelenleg nem elérhető") és arra kéri a felhasználót, hogy ellenőrizze a kiszolgáló állapotát az interneten. Az Activision Support szerint ezek a gondok jó eséllyel megoldódnak, ha újraindítjuk a konzolt, majd letöltjük a legújabb frissítést (33.1). Ha továbbra is fennáll a probléma, muszáj megvárni a következő patch megérkezését. 

Ti tapasztaltatok már hasonlókat az Xbox One-os Call of Duty: Black Ops 3 esetében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)