Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - újabb korlátozás az előző generáción

|

Újabb csapás éri a múltgenerációs konzolokat, amiért ezúttal a Call of Duty: Black Ops 3 a felelős. Persze ne tessék a legrosszabbra gondolni, elkészülnek a portok, csak egy részlet változott meg.

Hirdetés

Bár a Call of Duty: Black Ops 3 megjelenik PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra is, ezek a masinák bizony teljes mértékben kimaradnak a kooperatívan is játszható egyjátékos kampányból (a multiplayer és a Zombies megmarad) és nemrég kiderült, hogy egy újabb hátrányt kell elszenvedniük a többi változathoz képest.

A Call of Duty: Black Ops 3 esetében PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is a 60 fps-t célozta be a Treyarch (és még azt sem volt egyszerű kicsalni), azonban a portolást végző Beenox kreatív igazgatója, Thomas Wilson azt nyilatkozta a Developnak, hogy a múltgenerációs konzolokon 30 fps-re korlátozzák a teljesítményt, mivel a PS3 és Xbox 360 képtelenek voltak tartani a 60 fps-t. 

A Call of Duty: Black Ops 3 megjelenése továbbra is november hatodikán várható, amely minden platformra érvényes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)