Hirdetés

Melyik a Call of Duty franchise legsikeresebb alsorozata?

|

Az Activision CEO-ja, Eric Hirshberg elárulta, hogy melyik a legtöbbet játszott Call of Duty alsorozat. Annyira azért nem lepődtünk meg.

Hirdetés

Az Activision is tartott egy konferenciát a befektetőinek, amely során a cég ügyvezetője, Eric Hirshberg elmondta, hogy a Call of Duty franchise legtöbbet játszott aslorozata a Black Ops lett.

Hirshberg elmondta, hogy majdnem 100 millió játékosnak vette meg együtt a Black Ops első és második részét és még ennyi idő elteltével is milliók játszanak a Black Ops 2-vel. Szerinte ezért is annyira izgatott mindenki a Black Ops 3 miatt. "A Black Ops 3 az első három évig készülő Treyarch-játék és a csapat ezalatt az idő alatt mindent megtett, hogy páratlan mélységű tartalommal lássa el a három különböző játékmódot" - mesélte a vezető.

Hirshberg szerint a három éves fejlesztési ciklus másik előnye, hogy már most játszható verziót tudtak mutatni a játékból az újságíróknak, ráadásul ezt majd az E3 2015-re is kiviszik, illetve hosszú évek óta először újra be tudják vonni a játékosokat a bétatesztelésbe. 

A Black Ops 2 valóban remekül sikerült és mi is bízunk a Treyarch-ban, de a rekordmennyiségű játékoshoz talán a Ghosts problémáinak és az Advanced Warfare újításainak is köze lehet.

Ti mit gondoltok? Melyik a kedvenc Call of Dutytok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)