Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - új térképet és módot hozott egy update

|

Egy meglepetésszerű frissítés vadonatúj tartalmakkal bővítette a Call of Duty: Black Ops 3-at. Itt az ideje kicsit visszatérni.

Hirdetés

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy idén a Call of Duty: Black Ops 4-et fogja bejelenteni az Activision, ám a Treyarch az új epizód fejlesztése mellett sem feledkezett meg az előző részről, ezúttal egy új frissítéssel adtak hozzá két vadonatúj tartalmat a játékhoz. 

Hirdetés

Az új update elhozta a Call of Duty: Black Ops 3 számára az előző játékok kedvelt játékmódját, az Infectedet, amelyben minden játékos túlélőként kezd, majd egyikőjük megfertőződik, és az lesz a feladata, hogy a többieket is fertőzze meg. A meccs addig tart, amíg mindenki meg nem fertőződik vagy le nem jár az idő. 

A másik újdonság a Redwood térkép téli változata, amelyet Redwood Snowra kereszteltek el a fejlesztők. A hófedte környezetet leszámítva az új verzió semmi másban nem tér el, az elrendezés is ugyanaz. Íme néhány kép róla: 

Ti örültök az Infected és a Redwood visszatérésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)