Hirdetés

Zombis DLC-t kap a Call of Duty: Black Ops III

|

Nem csak a legújabb Call of Duty bővül: a Treyarch készített egy csomagot azoknak, akik a Black Ops III zombis módjával szeretnének még több időt eltölteni.

Hirdetés

Az a jó a Call of Duty játékokban, hogy egyszerre kínálnak három különböző élményt. Az egyjátékos kampányok kedvelői, a pörgős multiért rajongók és a co-operatív zombidarálást élvezők egyaránt kapnak valamit. Az már más kérdés, hogy ezek nem mindig sikerülnek igazán jól.

Mindenesetre a Treyarch-féle zombis pályákat kivétel nélkül élveztük. Aki szintén így van ezzel, az bizonyára örülni fog a Black Ops III Zombies Chronicles DLC-nek, mely összesen 8 pályát kínál: hármat a World at Warból (Nacht Der Untoten, Shi No Numa, Verrückt), négyet az első Black Opsból (Kino Der Toten, Ascension, Shangri-La, Moon) és egyet a Black Ops II-ből (Origins). DLC lévén úgy tűnik, mindenképp szükséges hozzá a Call of Duty: Black Ops III alapjáték.

A megjelenés a PS4-esek számára május 16-ára várható, a PC-seknek és Xbox One-osoknak szokás szerint várni kell kb. egy hónapot. Azt még nem tudni, mennyibe fog kerülni, vagy hogy a Season Pass-osok ingyen megkapják-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)