Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - új traileren támadnak az élőhalott seregek

|

Hamarosan megjelenik a Call of Duty: Black Ops 3 utolsó kiegészítője, amit most mozgás közben is megnézhetünk.

Hirdetés

Mi már teljesen ráhangolódtunk a Call of Duty: WWII hangulatára, de sokan még mindig rendszeresen tolják a Treyarch legutóbbi alkotását, a Call of Duty: Black Ops 3-at, amihez rendszeresen érkeznek is a tartalmak. Hamarosan megjelenik a játék utolsó kiegészítője, a Zombie Chronicles, amihez egy új előzetes is befutott.

Néhány nappal ezelőtt már megjelent egy sztori trailer ehhez a kieghez, viszont a legújabb előzetesben a játékmenetbe pillanthatunk bele. A csomag tartalmazza az előző Black Ops játékok és a World at War zombis pályáit is teljesen felújítva, csodálatos felbontásban.

A pályák mellett megtalálható lesz még húsz darab Liquid Divinium, két teljesen új Whimsical GobbleGum, egy exkluzív Pack-A-Punch Weapon Camo és egy dinamikus téma a PlayStation 4-en. A Zombies Chronicles megjelenése május 16-án várható PlayStation 4-en, a PC és Xbox One játékosok pedig egy hónappal később számíthatnak rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)