Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - nézd itt élőben a bejelentést!

|

Néhány óra múlva leleplezi az Activision az idei Call of Duty játékot, ami mérföldkő lehet a sorozatban - de nem biztos, hogy pozitív.

Hirdetés

Az eddig hallott pletykák miatt kicsit szkeptikusak vagyunk a játékkal kapcsolatban. Ha valóban nem lesz benne kampány, és helyét egy battle royale mód veszi át, a közönség egy része biztosan nem a boldogságtól csap majd az asztalra.

Hirdetés

A veszély valós, de hogy tényleg félnünk kell-e, az ma este, itthon idő szerint 7-től fog kiderülni. Biztosra csak a játék nevét, a platformokat (PC, PS4, Xbox One) és az október 12-ei megjelenési dátumot tudjuk, illetve hogy a zombik biztosan visszatérnek. 

Watch live video from Call of Duty on www.twitch.tv

Ahogy megtörténnek a bejelentések, hírt adunk róluk a főoldalon. További részletekre az E3 során számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)