Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - minden extra tartalom egy héttel korábban jön PS4-re

|

A Sony konzolján játszók ezúttal is kapnak néhány nap előnyt, hogy kipróbálják az újdonságokat.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt pártolt át az Xboxtól a PlayStationhöz a Call of Duty, a Sony pedig foggal-körömmel küzd az exkluzív dolgokért, amik eddig általában 30 nappal korábban jelentek meg a kékek konzolján, mint bárhol máshol.

Hirdetés

Ez most változik egy kicsit, ugyanis mint az Activision blogbejegyzéséből kiderült, mindössze 7 napos előnyt kap a PS4, az exkluzivitást azonban tartalmi szinten kibővítették:

"Ez azt jelenti, hogy minden megjelenés után érkező tartalom, ami bővíti a Black Ops univerzumot, hét nappal korábban jön PS4-re. Ide tartoznak a specialisták, a pályák és a szezonális események is."

Vagyis már nemcsak a prémium DLC-k, hanem minden tartalom időszakos exkluzivitást élvez, még ha csak egy rövid időre is. Ennyit talán még kibírunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)