Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - kikerült a 9-Bang a Blackoutból, elindult egy új event

|

A felturbózott villanógránát a Treyarch szerint is túl erős volt.

Hirdetés

Míg a legutóbbi frissítés a multiplayert javította, a mostani középpontjában a Blackout áll. Más hibákat is javítottak, de a változások itt érezhetők a legjobban.

Hirdetés

Korábban már visszavett a 9-Bang erejéből a fejlesztőcsapat, de a helyzet nem sokat javult, így a gránát határozatlan ideig nem lesz használható. Cserébe viszont messzebbre lehet dobni a concussion (szédítő) gránátot, és kettő is elfér egy helyen az inventoryban. A fegyvereken is tekertek, így míg a Spitfire és a Rampart 17 visszarúgása csökkent, a Swordfish nem szór annyira, mint eddig, az Auger DMR, a Titan, a Hades és a VKM 750 pedig gyorsabban visszaáll középre, 

Ezzel együtt egy új esemény is indul. A Blightfather nevű zombi boss az Asylumtól délre lévő temetőnél jelenik meg, és aki legyőzi, értékes cuccokat szerezhet - de ez nyilván a többi játékos miatt is egy veszélyes vállalkozás. Péntek este 7-től hétfőig gyorsabban lépkedhetünk majd a Black Market tiereken, a Zombies mód játékosai pedig dupla Nebulium Plasmát szerezhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)