Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - óriási frissítés jelenik meg holnap

|

Az Operation Absolute Zero egy új karaktert, havat, és sok minden mást is hoz.

Hirdetés

Látva, milyen ütemben és mértékben bővíti a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4-et ingyenes tartalmakkal, nem is bánjuk igazán, hogy még nem szabadult meg a Season Passtól. Azt majd jövőre.

Hirdetés

PlayStation 4-en december 11-én, PC-n és Xbox One-on egy héttel később veszi kezdetét az Operation Absolute Zero. A többjátékos mód játékosai megkapják Zerót, aki képes megzavarni ellenfeleit eszközével. Hogy pontosan hogyan, az még rejtély. Három új fegyvert is megszerezhetünk (Daemon 3XB SMG, SWAT RFT gépfegyver és Secret Santa közelharci fegyver) sok skin és irányzék mellett a Contraband tiereken keresztül. Az új playlisten, a Blackjack's Gun Game-en is találkozhatunk velük.

A Blackout mód téli köntösbe öltözik, megjelenik a Hijacked map hajója a térkép észak-nyugati részén illetve néhány területet (Nuketown Island, Hydro Dam, Factory) átalakítanak egy kicsit. A játékosok füstcsíkkal jelzik, hova fognak esni. A meccseket felkavarja a kétszemélyes ARAV páncélozott, löveggel szerelt jármű, illetve számíthatunk az SDM és a Spitfire balanszolására, a hangok javítására, testreszabási lehetőségekre, valamint a páncéljavítási rendszer beépítésére is.

A Zombies játékosai napi küldetéseket kapnak, megoszthatják eredményeiket, illetve naponta eggyel feljebb léphetnek a Black Market szintjein, ha eljutnak a 15. szintig a Classic Zombies módban.

És ha már Black Market, az is sokkal jobb lesz. Könnyebb és átláthatóbb előrehaladást, 200 helyett 100 szintet, jobb jutalmakat (lásd a fent említett fegyverek) szerezhetünk, hogy mindenki úgy érezze, érdemes játszani és küzdeni.

A téli esemény december 13-án indul PS4-en, a többi platformon feltehetően erre is egy hetet kell várni, mint minden tartalomra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)