Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - zombis mód nélkül jön a Battle Edition

|

Akit csak a klasszikus multi és a battle royale érdekel, a kooperatív élmény nem, most olcsóbban veheti meg a Black Ops 4-et PC-re.

Hirdetés

A Call of Duty játékok már jó néhány éve három, jól elkülöníthető, egymástól teljesen eltérő élményt kínáló komponensből álltak. Akit akár csak az egyik is érdekelt, kénytelen volt a teljes játékot megvenni (kivéve a BO3 esetében, ahol volt önálló, korlátozott, multis kliens).

Hirdetés

A Battle.neten már elérhető a PC-exkluzív Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition, mely nem tartalmazza a Zombies módot, csak a Multiplayert és a Blackoutot, viszont mindössze 30 euróba kerül. Természetesen aki ezt veszi, együtt játszhat mindenki mással, ugyanúgy fejlődhet, mint a többiek, és némi extra pénz kifizetésével bármikor hozzácsaphatja a zombikat is. A Treyarch azt reméli, ezzel még több játékost fog tudni elcsábítani az ünnepekre, és erre tényleg jó esélye van. 

Mit gondoltok? Van köztetek valaki, aki esetleg épp erre várt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)