Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - a battle royale mód nagyobb pályát kap, mint a Fortnite-é

|

Kiderült pár infó a Black Ops 4 Blackout játékmódjáról, egyesek már számolgatják, mekkora lesz a térkép.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4, mint megtudtuk elég más irányba indul a megszokottól. Bekerül például a Blackout névre keresztelt battle royale mód is, amely térképéről már be is futott néhány adat.

Hirdetés

Egyes források szerint a pálya a Nuketown map 1500-szorosa lesz. Ez persze így önmagában nem sokat mond. Többen nekiálltak a számolásoknak, és a pálya közepén álló busz méreteiből kiindulva próbálták meghatározni a Nuketown, és így a Blackout adatait.

Az eddigi legkomolyabb számításokat az ismert Youtuber, Drift0r végezte, aki egy videót is szentelt erre. Ezt alább nézhetitek meg.

Ő a Black Ops 3, modern Nuketown mapját vette alapul, és az egyes fegyverek lőtávolsága szerint indult el a méretezéssel. A számítások és a becslések alapján arra jutott, hogy a Blackout legkisebb bejárható területe minimum 4,5 négyzetkilométer, a maximum pedig 7,4 - ami kicsit nagyobb, mint a Fortnite 5,5 négyzetkilométeres térképe.

Ti mit vártok a Black Ops 4 Blackout módjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)