Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - ma indul a második béta, új módot is játszhatunk

|

A hétvégén a PlayStation 4-es játékosok mellé a PC-sek és az Xbox One-osok is csatlakozhatnak, hogy együtt teszteljék a játék félkész változatát.

Hirdetés

Mivel az Activision és a Sony még mindig legjobb pajtások, a Call of Duty: Black Ops 4-et is a PS4-es játékosok próbálhatták ki először a múlt hét végén. Ez a többieknek azért jó hír, mert egy csomó hibát, balanszproblémát sikerült orvosolni, így a PC-sek és az Xbox One-osok eleve egy jobb változatot próbálhatnak ki.

Hirdetés

Ma este 7-től mindenki, aki szerzett valahogy kódot (például előrendeléssel), holnaptól pedig azon PC-sek is, akik nem, kipróbálhatják a Black Ops 4 hét különböző játékmódját, köztük a vadonatúj Heistot. Ez hasonló lesz a Hardline azonos nevű módjához: két ötfős csapat egy zsák pénzért küzd, céljuk pedig eljuttatni azt egy megadott pontra. Korlátozott az újraéledések száma, viszont akit lelőnek, azt társai még felszedhetik. Eltérés még más módokhoz képest, hogy mindenki pisztollyal kezd, és csak később vehet erősebb fegyvereket, perkeket, felszereléseket megszerzett pénzért. A pályán elszórva találhatók életerő- és lőszercsomagok, alapból mindkettő korlátozottan áll a játékosok rendelkezésére.

Ha kíváncsiak vagytok, nekünk hogy tetszik eddig a Black Ops 4, olvassátok el véleményünket itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)