Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - augusztusban jön a béta

|

Az Activision bejelentette (bár még pontos dátumot nem árult el), hogy augusztusban lesz az első béta. A tengeren túli felhasználók járnak jól.

Hirdetés

A napokban kiderült, hogy az Activision egy nem túl szimpatikus stratégiát fog követni a Call of Duty: Black Ops 4 DLC csomagjaival kapcsolatban, most pedig a bétatesztelési lehetőségről tudtunk meg többet. Sajnos a legújabb akció nem nekünk kedvez, de jó lenne, ha honosítanák.

Hirdetés

Tavaly a Call of Duty: WW2 megjelenése előtt a Comcast felajánlotta az Xfinity csomag előfizetőinek, hogy előrendelés nélkül kipróbálhatják a játékot, idén pedig egy hasonló akció keretében ismét lehetőséget kapnak a cég ügyfelei.

A rajongók regisztrálhatnak egy sorsolásra, amelynek szerencsés nyertesei az Xfinity egyik üzletében próbálhatják majd ki a játékot. Emellett különféle extrákkal is készülnek, a bostoni üzletben például ott lesz a Boston Celtics kosárcsapat egyik játékosa, Gordon Hayward.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)