Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - végül 100 fős lehet a Blackout

|

Nyolcvanról indult, de a Treyarch a béta utolsó óráiban kipróbálta, bírja-e a játék a százat.

Hirdetés

A múlt héten egész hosszan tesztelte a csapat élesben, a játékosok segítségével a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módját, és alakított is rajta a visszajelzések alapján.

Hirdetés

Állítottak a 3-as szintű páncélzat megjelenési gyakoriságán, hatékonyságán, a hangokon, hogy könnyebben beazonosítható legyen, honnan érkeznek, valamint az inventorykezelésen és a tárgyak felvételének működésén, de a megjelenésig még tovább vizsgálják a méréseket és a felhasználók kéréseit, és valószínűleg azután is módosítanak, amin kell. Az utolsó néhány órában megemelték 100-ra a játékosok számát, és bár nem írtak arról, hogy végül ez lesz-e a végleges létszámkorlát, vagy maradnak valami alacsonyabbnál, valószínű, hogy végül a battle royale játékokban megszokott limittel számolhatunk.

Ti próbáltátok? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)