Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - gameplay videón a Blackout, a battle royale mód

|

A játék új előzetesében végre rendesen megnézhetjük, mit kínál majd az idei Call of Duty vadonatúj módja.

Hirdetés

Jövő héten kezdetét veszi a Blackout bétája, és nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen battle royale élményt tud összehozni a Treyarch. Reméljük, jót, ha már ennek a kampány látta kárát.

Hirdetés

Az alábbi videó alapján egyelőre nem tűnik rossznak. A megszokott, Black Ops-os hangulatot kapjuk, ismerős karakterekkel, helyszínekkel, szárnyas ruhával, gumicsónakokkal, helikopterekkel, és zombikkal, akik elvileg értékes lootot dobnak majd. A legérdekesebb az lesz, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a pörgős játékmenetet a megfontoltságot és óvatosságot igénylő battle royale-lal.

A bétában bárki részt vehet, aki a korábbi multis tesztben is. A játék maga október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)