Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - a mesterlövészeké a főszerep a következő Blackout eseményben

|

Hamarosan érkezik a következő időszakos móka, amiből a legtöbb fegyver hiányozni fog.

Hirdetés

Nemrég elindult a DBNO névre keresztelt időszakos esemény a Blackoutban, ahol nem esünk ki azonnal, ha lelőnek, de a Treyarch már a következő körre készül.

Hirdetés

Az Ambush névre keresztelt event közvetlenül a DBNO után rajtol majd pár hét múlva, és kizárólag mesterlövész puskákat, valamit közelharci fegyvereket tartalmaz majd. A Skulker (guggolva és fekve gyorsabban mozogsz) valamint a Dead Silence (csendesebben mozogsz és nyitsz ládákat) perkek felértékelődnek majd.

The bank is open from r/Blackops4

Ráadásul ha a kör egyszer elindul, soha nem áll meg, úgyhogy elég pörgős meccsekre számíthatunk. Az Outlander perk (gyorsabban mozogsz és kevésbé sérülsz körön kívül) szintén nagyon hasznos lesz. A pontos indulás dátumát egyelőre nem tudjuk, de ha bejelentik, azonnal szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)